Van PO op papier naar een real life platform door de ogen van order handling

Het ontvangen van een nieuwe PO (purchase order) voor een innovatief PlateButler® platform markeert het begin van een nieuwe uitdaging voor Lab Services. Uitgebreide 3D-tekeningen in offertes moeten omgezet worden in tastbare zaken die na oplevering ook echt het verschil gaan maken in een laboratorium.

Lees meer
Aankondiging: Nieuwe samenwerking LVL Technologies

Met trots en veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat Lab Services een nieuwe samenwerking is aangegaan met LVL Technologies. Vanaf nu is Lab Services ook uw directe partner voor een ruim assortiment innovatieve sample storage mogelijkheden.

Lees meer
Win tijd, manuren en bespaar geld met PurePlate!

PurePlate is hét geautomatiseerde systeem dat vervuilde platen met een hoge doorvoersnelheid reinigt en gereed maakt voor hergebruik. PurePlate is ontwikkeld in samenwerking met IonField Systems om platen snel, nauwkeurig en volledig schoon te kunnen hergebruiken.

Lees meer
Lab Services en Westburg bundelen hun krachten om geautomatiseerde virale RNA-extractie aan te bieden

Naarmate de COVID-19-pandemie zich uitbreidt, ontstaat er een tekort aan virale RNA-testcapaciteit. Dit vraagt om een nieuwe samenwerking. We zijn verheugd aan te kondigen dat Westburg en Lab Services samenwerken om te voldoen aan de toenemende vraag naar geautomatiseerde virale RNA-extractie. In deze unieke samenwerking wordt de uitgebreide laboratorium automatiseringsexpertise van Lab Services gecombineerd met Westburg's jarenlange knowhow op het gebied van nucleïnezuurextractie.

Lees meer
Lab Services blikt vooruit!

Inmiddels zijn de feestdagen weer voorbij en hebben we een mooie start van het nieuwe jaar gemaakt! Ook Lab Services kijkt met veel vertrouwen uit naar het nieuwe jaar. Waar we vorig jaar al veel geïnvesteerd hebben in de zichtbaarheid van PlateButler® in de markt, zal ook in 2020 de focus liggen op het creëren van bekendheid van de oneindige mogelijkheden en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Hiermee blikt Lab Services vooruit naar wederom een inspirerend, uitdagend en vruchtbaar jaar!

Lees meer
PlateButler: het meest gewaardeerde software pakket

Lab services maakt al jaren robotsystemen. Deze systemen lopen uiteen van eenvoudig tot zeer complex. Alle systemen die door Lab services geleverd worden, worden aangestuurd door onze eigen software: PlateButler. Het is dus zaak om PlateButler software zowel simpel te houden voor de kleine systemen als toch ook alle mogelijkheden beschikbaar te hebben die de complexe systemen vereisen.

Lees meer
Uiterste limieten bereiken begint bij de basis

Na 27 jaar Lab Services heeft onze PlateButler® technologie zich ontwikkeld als sterkste en slimste technologie in de markt.

Vaak krijg ik de vraag om uitleg te geven over de scheduling software. Hoezeer ik dit ook begrijp merk ik vaak dat hier niet de sleutel ligt van de oplossing. Features geven geen sleutel tot succes.

Lees meer
Biologische relevantie neemt toe

Binnen Lab Services beschikken we al vele jaren over de gespecialiseerde afdeling projectmanagement. De groeiende lijn die Lab Services de afgelopen jaren heeft ingezet was duidelijk merkbaar in het aantal projecten in uitvoering.

Lees meer
De groei van Lab Services

Ondertussen is het bijna twee jaar geleden dat Ferry de Vugt en ik Lab Services hebben overgenomen van oud-eigenaar en ambassadeur Marcel Mossou.

Tijdens deze twee jaar hebben we niet stilgezeten. Lab Services heeft in de jaren een geweldige groei en vlucht genomen.

Lees meer
Bedrijfsovername Lab Services Breda biedt nieuwe kansen voor de toekomst!

Breda, 16 mei 2017 – Lab Services, de partner voor laboratoriumautomatisering uit Breda, is op donderdag 30 maart 2017 overgenomen. Marcel Mossou geeft het stokje door aan Arjan Hofman en Ferry de Vugt. Met deze bedrijfsovername en een duidelijke focus is Lab Services klaar voor de toekomst en blijft Lab Services als onderneming gevestigd in Breda.

Lees meer

Beursagenda

Beurs Datum Plaats
Beurs: SLAS Europe 2021 Datum: 22 - 25 juni 2021 Plaats: Wenen, Oostenrijk

Onze video's

Dit jaar introduceerde Lab Services verschillende nieuwe producten. Met deze tools maken we het dagelijks werk eenvoudiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker. Alles om onze klanten een unieke, aangepaste en geavanceerde oplossing voor laboratoriumautomatisering te bieden.