Lab Services Breda: Nieuwe Kansen Voor Toekomst!
Laboratorium apparatuur Lab Services

Geschreven door Arjan HofmanCEO

“Behoud door ontwikkeling"

Breda, 16 mei 2017
Breda, 16 mei 2017 – Lab Services, de partner voor laboratoriumautomatisering uit Breda, is op donderdag 30 maart 2017 overgenomen. Marcel Mossou geeft het stokje door aan Arjan Hofman en Ferry de Vugt. Met deze bedrijfsovername en een duidelijke focus is Lab Services klaar voor de toekomst en blijft Lab Services als onderneming gevestigd in Breda.
Arjan Hofman, de nieuwe CEO van Lab Services, vertelt: “Lab Services is in 1992 gestart door Marcel Mossou. En nu is het stokje overgedragen. Voor ons is dit een bijzondere ervaring en een behoorlijke stap in het diepe als ondernemer. Bovendien is dit een enorme kans om te laten zien wie we zijn en wat we nog meer kunnen! Lab Services bestaat al 25 jaar en biedt wereldwijd een uitgebreid assortiment aan van gebruiksvriendelijke innovaties in laboratoriumautomatisering.”

Arjan: “Vanuit het kantoor in Breda werken wij met 17 medewerkers aan kwalitatieve producten. In de afgelopen jaren ben ik als Sales Manager nauw betrokken geweest bij Lab Services. Ik ken onze klanten met wie wij inmiddels al een jarenlange betrouwbare en persoonlijke relatie hebben. De komende jaren zullen in het teken staan om nog meer, en een stapje verder dan gebruikelijk, met onze klanten mee te denken. We zijn altijd al een echte sparringpartner geweest als bedrijf, in de komende jaren willen we dat nog meer intensiveren. Wij hebben de ambitie HET expertisecentrum in onze branche te zijn en samen met onze klanten te werken aan flexibele ‘custom-made’ oplossingen. Dat is echt een van onze kernwaarden die we graag behouden en verder uitbouwen.”

“Wat dat betreft hebben wij bij Lab Services de toekomst helder voor ogen. Wij gaan voor ‘behoud door ontwikkeling’. In deze boodschap zit een mooie tegenstelling”, vertelt Hofman verder. “Met behoud van onze service, het nauwe contact dat wij altijd al hebben met onze klanten en vanuit de expertise gaan wij door ontwikkelen naar nieuwe mogelijkheden. Wij zijn er klaar voor en ik heb er vertrouwen in dat wij Lab Services een nog sterkere marktpositie kunnen geven als betrouwbare, innovatieve en servicegerichte leverancier! Dat maakt ons uniek en onderscheidend in onze branche.”

Ferry de Vugt is de andere nieuwbakken CTO van Lab Services. Ferry vertelt: “Sinds 2002 ben ik als Technology Manager werkzaam bij Lab Services en medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze Technology Group. Met alle technische kennis die wij bij Lab Services in huis hebben, bezitten wij de expertise die onze klanten in deze tijd nodig hebben. We zijn bedreven, servicegericht en gaan met innovatieve ontwikkelingen mee. Wij maken continu op-maat oplossingen op basis van de uiteenlopende vragen van onze klanten. Het ontwikkelen van een nieuw platform is altijd een uitdagend en langdurig proces. Met deze overname zijn wij in staat onze klanten nog meer persoonlijke service en meer stabiliteit en continuïteit te bieden, voor nu en in de toekomst; we simply accomplish!”

Al met al zijn de termen flexibiliteit, persoonlijk contact, professionaliteit, servicegericht en stabiliteit de waarden waarmee Lab Services groot is geworden. Arjan en Ferry hechten een groot belang aan deze waarden en willen deze behouden en waar mogelijk uitbreiden. “Wij gaan verder op de weg die Marcel Mossou ooit bedacht heeft, en zijn gefocust om deze waarden verder te ontwikkelen, gericht op onze klanten en op de toekomst.”

Marcel Mossou blijft het komende jaar als adviseur bij Lab Services betrokken: “Vanaf de zijlijn ga ik mijn ervaring inzetten en overdragen. Daarna ga ik van mijn pensioen genieten. Ik heb het volste vertrouwen in de toekomst van Lab Services met Arjan en Ferry, twee professionals in hun eigen vakgebied. Het is fijn om te weten dat de toekomst van Lab Services in goede handen is.”

Meer informatie?
www.lab-services.nl https://www.linkedin.com/company/lab-services