Geschreven door Lisa RoozendaalContent Creator

Breda, 23 februari 2023
Na 20 weken het installatieteam te hebben versterkt, keert Robin terug naar de schoolbanken om zijn opleiding tot technical engineer voort te zetten. Zijn stage bestond met name uit het bieden van ondersteuning tijdens het opbouwen, installeren en aansluiten van platformen voor verschillende klanten.

“Tijdens mijn stageperiode heb ik echt het gevoel gekregen daadwerkelijk een bijdrage te hebben geleverd aan het bedrijf.”

In overleg met Robin is gekeken naar zijn wensen en behoeften betreffende deze stage. Door naar hem te luisteren kon Lab Services de diversiteit in werkzaamheden bieden waarnaar Robin op zoek was. Een belangrijk aspect van de stageplekken op de engineering afdeling. Daarnaast werd Robin vrijgelaten in zijn taken en kreeg hij de ruimte om deze op zijn manier uit te voeren. Dit terwijl het team, indien nodig, altijd voor hem klaarstond om hem te helpen met hun expertises.

“De stage sloot perfect aan op mijn studie. Een hoop kennis uit mijn studie heb ik toegepast tijdens het uitvoeren van mijn werkzaamheden en hierdoor heb ik veel praktijkervaring opgedaan en meer geleerd over het reilen en zeilen van het bedrijf.”

Bij Lab Services laten we graag de mogelijkheden zien om zaken op een effectievere en efficiëntere manier uit te voeren dan wellicht tijdens de studie is geleerd. Waar de opleiding zich voornamelijk richt op een uitgebreide behandeling laten wij graag de mogelijkheden zien om taken sneller af te ronden zonder hierbij kwaliteit te verliezen.

“Vanaf dag één werd ik met open armen ontvangen en hierdoor voelde ik mij al snel op mijn plek. Naast de serieuze kant merk je dat er ook genoeg ruimte is voor een grapje en praatje tussendoor.”