Uw onafhankelijk partner voor integratie van robot- en laboratoriumapparatuur

Door de groei van de mondiale maatschappij is een noodzakelijke behoefte aan nieuwe ontwikkelingen naar medicijnen en voeding ontstaan waardoor de vraag naar onderzoek in hoge mate toeneemt.

Door gebruik van onze producten, diensten en expertise zorgt Lab Services voor een vooruitstrevende innovatie. Onze klanten kunnen daardoor hun ontwikkeling en onderzoek sneller en efficiënter laten verlopen en slagvaardiger werken, om zo te kunnen voldoen aan de mondiale behoefte.

Sinds 1992, ontwikkelt en verkoopt Lab Services als onafhankelijk expert op het gebied van laboratorium automatisering, innovatieve producten die breed inzetbaar zijn voor verschillende globale markten en toepassingen. Lab Services integreert en ontwikkelt unieke systemen om gestandaardiseerde processen in laboratoria te automatiseren. Voor deze integratie zijn we merk onafhankelijk en maken we gebruik van onze eigen software, PlateButler! Hiermee verzorgen wij een unieke en geavanceerde oplossing voor laboratoriumautomatisering. Door samenwerking met de klant creëert Lab Services de beste totaaloplossing en maximale klantbeleving. Samen zoeken we naar de best mogelijke oplossing die past bij de applicatie van de klant! Wij bieden dan ook handvaten om het dagelijks werk eenvoudiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker te maken waarbij hoge kwaliteit, nauwkeurigheid en service hoog in het vaandel staan. En dit op zowel nationaal als internationaal niveau.

Naast integrator van complete modulaire platformen en ultra high throughput systemen is Lab Services ook leverancier van een breed scala aan innovatieve hulpmiddelen zoals pipetten, washers, dispensers, readers en incubators.

Platebutler en Heron buiten de benelux

Onze PlateButler® en Heron productrange is ook buiten de Benelux verkrijgbaar. Hiervoor werken we samen met zorgvuldig geselecteerde distributeurs, die stuk voor stuk experts zijn op het gebied van laboratoriumautomatisering. Ze bevinden zich onder meer in Frankrijk, de USA en Japan:
French Distributor
Frankrijk: Hi-RisLab
7, route de St Genis
69610 Ste Foy
France
Phone+33 6 72 43 04 43
Fax+33 4 72 19 67 33
Hirislab.com Expert instrumentation, Robotique et informatique de Laboratoire
American distributor
USA: ImmunoSite Technologies
2831 Corporate Way
Miramar, FL 33025
Phone+1 954-462-6815
Fax+1 954-462-6815
ist.us.com R&D Services for the Life Sciences
Japanese distributor
Japan: Asahi Techneion Co., Ltd
Yamada building 1-14, Shinjuku 1-chome, Shinjuku-ku
Tokyo 160-0022 Japan
Phone+81-3-5363-8941
Fax+81-3-5361-8165
asahi-techneion.co.jp