Laboratorium apparatuur Lab Services

Geschreven door Noëlle PeetersMarketing Manager

Breda, 17 februari 2020
Inmiddels zijn de feestdagen weer voorbij en hebben we een mooie start van het nieuwe jaar gemaakt! Ook Lab Services kijkt met veel vertrouwen uit naar het nieuwe jaar. Waar we vorig jaar al veel geïnvesteerd hebben in de zichtbaarheid van PlateButler® in de markt, zal ook in 2020 de focus liggen op het creëren van bekendheid van de oneindige mogelijkheden en het aangaan van nieuwe uitdagingen. Hiermee blikt Lab Services vooruit naar wederom een inspirerend, uitdagend en vruchtbaar jaar!

En hoe kun je het jaar beter beginnen dan met de lancering van enkele compleet nieuwe marketingelementen. Elementen die een belangrijke rol spelen in de uitstraling van Lab Services binnen de doelgroep en de markt. Het jaar zijn we dan ook goed begonnen met de lancering van een geheel nieuwe website. Met deze website wil Lab Services de bezoeker meer informatie bieden en de zoektocht naar een geschikte automatiserings- en integratieoplossing vergemakkelijken. Vanaf nu vindt men niet alleen gerichte informatie over Lab Services en onze producten op de website maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om specifiek te zoeken op applicatie mogelijkheden en daarbij behorende application notes en producten. Hiermee willen we de bezoeker begeleiden in de zoektocht naar de juiste laboratorium automatiseringsoplossing.

Vervolgens is Lab Services het nieuwe beursseizoen afgetrapt met een geheel vernieuwd demosysteem. Tijdens SLAS San Diego 2020 hebben we met veel plezier onze nieuwe beursstand gepresenteerd aan het publiek. Enkele nieuwe (product)ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat het oude demosysteem een compleet nieuw jasje heeft gekregen. Met het nieuwe demosysteem kan Lab Services de bezoekers meenemen in de mogelijkheden die we als bedrijf kunnen bieden. De nieuwe beursstand zorgt er daarnaast voor dat het demosysteem duidelijk in de spotlight staat en we onszelf blijven onderscheiden van andere bedrijven. Door de beursstand te voorzien van diverse tv-schermen met nieuwe video’s kunnen we de bezoeker nog verder meenemen en inspireren op het gebied van laboratorium automatisering.

Met veel trots hebben we dan ook de nieuwste bedrijfsvideo van Lab Services mogen introduceren en afspelen tijdens SLAS San Diego. Een innovatieve, snelle maar duidelijke bedrijfsvideo die precies weergeeft wie Lab Services is, wat we doen en welke oplossingen wij kunnen bieden. We nemen de kijker mee in de wereld van automatisering en integratie en de voordelen die PlateButler® de gebruiker zal opleveren.

Om nog een beter beeld van Lab Services te krijgen, is het nu ook mogelijk om digitaal een rondleiding door ons bedrijfspand te nemen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de werkplaats of ga op bezoek bij de afdelingen software en projectmanagement. Loop vervolgens langs ons demosysteem om een goede indruk achter de schermen te krijgen van Lab Services. We nemen de kijker graag aan de hand mee door het bieden van transparantie.

Met deze ontwikkelingen trappen we het nieuwe jaar af! Een jaar die in het teken zal staan van innovaties, nieuwe stappen en het verder uitdragen van de PlateButler® oplossing. Hou Lab Services komend jaar daarom goed in de gaten. Want zeg nou zelf, er is toch geen betere automatiserings en integratieoplossing dan PlateButler®?