Laboratorium apparatuur Lab Services

Geschreven door Arjan HofmanCEO

Breda, 1 februari 2019
Ondertussen is het bijna twee jaar geleden dat Ferry de Vugt en ik Lab Services hebben overgenomen van oud-eigenaar en ambassadeur Marcel Mossou.

Tijdens deze twee jaar hebben we niet stilgezeten. Lab Services heeft in de jaren een geweldige groei en vlucht genomen. Uiteraard brengt dit altijd een gevaar met zich mee voor onze normen en waarden. Zoals bij de overname gecommuniceerd, is het voor ons belangrijk om een hoge mate van flexibiliteit te behouden in combinatie met het laagdrempelige karakter van onze organisatie. Het merk onafhankelijke karakter van Lab Services moet hoog in het vaandel blijven.

Door de organisatiestructuur zodanig aan te passen bewaken wij deze kernwaarden.

De groei van Lab Services brengt ook fysieke knelpunten met zich mee. Zo zijn wij het afgelopen halfjaar fysiek uit ons jasje gegroeid. Met een nieuw hoofdkantoor zijn we nu helemaal klaar voor de toekomst.

Interactie tussen klant en Lab Services speelt een belangrijke rol binnen de kernwaarden van Lab Services. Om te voldoen aan alle behoeftes in de markt is het van groot belang om veel contact te houden met de markt. Uiteraard is sociale media hier een belangrijke peiler in. Echter zal dat nooit de face to face gesprekken kunnen vervangen. Ik vind het dan ook van groots belang dat het team van Lab Services een hoge intensiviteit van interactie heeft op allerlei disciplines. Uiteraard brengen de huidige en toekomstige milieueisen creativiteit met zich mee om hiermee om te gaan. Een uitdaging die we graag aangaan.

Bij het definiëren van een nieuwe locatie hebben wij ervoor gekozen om een open structuur te creëren. Naast de beschikking over vrije kantoorruimtes voor klanten, hebben we ook gekozen voor open productiepleinen. Deze productiepleinen zijn flexibel ingericht en zodanig open dat er overzichtelijk gebouwd en ontwikkeld kan worden. Tijdens onze Technology Days nemen wij graag de kans om eenieder rond te leiden in onze wereld van integratie. Wellicht nog veel belangrijker is de mogelijkheid om samen meer interactie te hebben over vraagstukken. Ik nodig u dan ook graag uit en verwelkom u graag in ons nieuwe hoofdkantoor.

Ik kijk uit naar deze dynamische mogelijkheid om samen tot mooiere ideeën te komen en een next level samenwerking te bewerkstelligen.