Laboratorium apparatuur Lab Services

Geschreven door Robbert van de WorpProject Group Manager

Breda, 1 mei 2019
Binnen Lab Services beschikken we al vele jaren over de gespecialiseerde afdeling projectmanagement. De groeiende lijn die Lab Services de afgelopen jaren heeft ingezet was duidelijk merkbaar in het aantal projecten in uitvoering. Om alle projecten in goede banen te leiden en onze klanten te kunnen blijven voorzien in hoog serviceniveau en flexibiliteit was kennisuitbreiding van de afdeling noodzakelijk.

Naarmate automatisering steeds gewilliger wordt op een laboratorium, komt er steeds meer specifiekere behoefte - naast automatisering en integratie - aan de biologische relevantie van de te draaien assay.

We merken dan ook dat klanten steeds meer behoefte hebben aan een systeem dat breed ingezet kan worden of zelfs door meerdere afdelingen gebruikt kan worden. Daardoor neemt de omvang van het platform en de complexiteit toe. Gezamenlijk zoeken we steeds vaker de limieten op van de biologische relevantie. Wij maken die extra verdiepingsslag.

Dit is de reden waarom projectmanagement en hoge applicatie kennis nauw verwant zijn aan PlateButler® projecten. Dit is dan ook hetgeen waarin Lab Services u kan voorzien.

De verwachting is dat het aantal projecten in uitvoering ook in de toekomst nog verder zal toenemen. Iets waarop we met de verhuizing naar het nieuwe hoofdkantoor al op ingespeeld hebben. Met de uitbreiding van onze specialisten binnen het team hebben we ook hier een stabiele factor gerealiseerd. Zij beschikken gezamenlijk over de gewenste kennis zodat we deze groei kunnen opvangen.