Laboratorium apparatuur Lab Services

Geschreven door Noëlle PeetersMarketing Manager

Breda, 10 augustus 2020
Met trots en veel enthousiasme kunnen wij mededelen dat Lab Services een nieuwe samenwerking is aangegaan met LVL Technologies. Vanaf nu is Lab Services ook uw directe partner voor een ruim assortiment innovatieve sample storage mogelijkheden.

LVL specialiseert zich in liquid handling en sample storage. Dit wordt mogelijk gemaakt door de SAFE® ( Store Aliqots For Ever) producten die ontwikkeld zijn om handling, storage, traceability, sample quality en quantity op een zo’n efficiënt mogelijk en veilige manier te realiseren.  

Wat maakt de producten van LVL onderscheidend en uniek: 

- Complete range PP Buisjes vanaf 220UL-500UL beschikbaar: 1ML (=96 format), 2Ml-4ML (=48 format), 2ML-4ML-6ML-8ML (=24 format) in Polycarbonate SBS footprint rekken. De buisjes hebben een exacte opslag volume en zijn daarnaast voorzien van een dubbele start in de schroefdraad.
- Alle tubes zijn standaard voorzien van een unieke bodemcode (e.g. LV0123456789) als ook een extra side code 1D (duidelijk leesbaar). 
- Alle producten hebben standaard de volgende kenmerken: productie steriel, Rna Dna, Non endotoxin, vrij van dierlijke componenten, sterilisatie service Gamma Ebeam en EtO altijd mogelijk in opdracht (nooit standaard).
- Vanaf 500 rekken met tubes is het mogelijk om zonder meerkosten eigen codes op het buisje en het rek te laseren. Het rek heeft standaard altijd LVL 123456789 als code. Hiermee onderscheid het zich van de buis (code beginnend met LV….). Ook hier is de code op de onderzijde van het rek te vinden. Deze is correct af te lezen middels een scanner. Vanaf 500 rekken (96 48 en 24 formaat) is het mogelijk om zonder meerkosten een eigen code te kiezen (zwart/wit).
- Alle caps zijn co moulded; PP buitenkant en TPE aan de binnenkant (patented), voor een perfecte afsluiting en opslag van -80Co tot -196Co in de vapour fase. 
- Rek deksels zijn voorzien van een slide lock. 
- IATA gecertificeerd voor de externe schroefdop buisjes. 

Kijk voor het gamma aan SAFE® producten: https://www.lab-services.nl/nl/producten/distributie 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het mailadres info@lab-services.nl.