Flexibiliteit en Service: Sleutel tot Innovatie!

Geschreven door Noëlle PeetersMarketing Manager

Breda, 15 februari 2023
We zien het overal in de markt! Laboratorium automatisering gaat in een steeds hogere versnelling. Technologieën blijven vernieuwen en volgen elkaar in een rap tempo op, instrumenten innoveren en worden aangepast naar de huidige standaard. Maar dit niet alleen want met deze ontwikkelingen groeit ook de vraag om deze innovatieve producten te integreren zodat alle doelstellingen kunnen worden behaald en vooral ook behaald blijven worden.

Op dit moment hebben wij bij Lab Services nog altijd platformen in de markt staan die wij voor het jaar 2000 hebben geïnstalleerd. Deze platformen doen nog steeds elke dag hun werk maar zijn in de afgelopen jaren mee geëvolueerd naar de huidige standaarden en zijn daardoor klaar om transities te maken naar de voor nu nog onbekende toekomst met wederom nieuwere technologieën.

Platformen die afhankelijk zijn van een instrument hebben niet de toekomst en hebben een korte lifecycle.

En dit is precies de reden om te kiezen voor een volledig onafhankelijke integrator die ook na meer dan 20 jaar nog steeds elke dag naast je staat, meedenkt en realiseert waar jij behoefte aan hebt. Als ook de platformen met on board instrumenten elke dag zonder slag of stoot laat presteren. Daarmee breng je waarde in je laboratorium en niet alleen maar snelheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Als jij meer dan 20 jaar met een platform werkt en elke dag wordt hier steeds weer het hoogst haalbare van verwacht wil je kunnen grijpen naar de snelste, betrouwbaarste en beste technologieën die er op dat moment te verkrijgen zijn.

Onafhankelijk blijkt dan plots de belangrijkste pijler te zijn om voorop te blijven lopen. Dan blijken instrumenten slechts instrumenten die een nieuwe technologie ondersteunen maar als er morgen iets anders is, is gisteren het verleden en vandaag reeds achterhaald.

En daar maakt Lab Services nou het verschil! Wij begrijpen de essentie en toepassing van onze platformen als geen ander. Daarom wordt bij het ontwikkelen van platformen vanaf het eerste moment al rekening gehouden met de mogelijkheden om platformen uit te breiden, te vernieuwen of te innoveren voor toekomstige toepassingen. 

Deze platformen blijven echter alleen voldoen aan de huidige hoge standaarden wanneer er na plaatsing aandacht blijft voor de klant. We kijken namelijk niet alleen naar de technische invulling middels innoverende apparatuur. Het plaatje is pas compleet wanneer we ook onze hoogwaardige service verlenen op deze platformen. Zowel op de platformen die 20 jaar geleden zijn geplaatst als op de meest recente, vernieuwde, of uitgebreide systemen. Een totaaloplossing die ervoor zorgt dat jij als klant dagelijks kunt blijven profiteren van een platform die toekomstbestendig is, betrouwbaar en volledig voldoet aan de snel stijgende innovaties.

Daarom bouwen wij bij Lab Services elke dag aan een partnership met jou die je elke dag het hoogst haalbare laat presteren. Niet voor 1 dag, niet voor een jaar maar voor decennia lang.