Sinds 1992 heeft Lab Services unieke en geavanceerde high-throughput systemen ontwikkeld voor de farmaceutische industrie. Onze kennis, expertise en ervaring van de markt maakt ons de juiste keuze als leverancier.

Met PlateButler biedt Lab Services oplossingen voor High-throughput systemen (HTS) van grote samengestelde bibliotheken op activiteit tegen biologische doelen. Dit alles om grootschalige data-analyse te realiseren.

Samen met u vertaalt Lab Services uw analyseontwikkeling naar volledig geautomatiseerde methoden. Elke dag komen er nieuwe instrumenten op de markt, wat betekent dat optimalisatie van uw test en methode cruciaal zijn voor succes en goede resultaten.

Met PlateButler Lab Services kunnen kleine specifieke robotwerkcellen worden gerealiseerd voor een stapsgewijze aanpak of een volledig geïntegreerde workflow voor verschillende tests. Met onze in eigen huis ontwikkelde HTS-producten is Lab Services toegewijd om uw doelen te bereiken. Afhankelijk van uw wensen zorgt Lab Services voor een hoge flexibiliteit om uw processen aan te passen en te optimaliseren naar uw wensen en behoeften door de jaren heen.

Met onze PlateButler simulatiesoftware kan Lab services al uw eisen en specificaties overtreffen.
Gerelateerde applicaties
Virus (SL-2) Highlight examples
Bekijk applicatie
B-Cell Multiple robot system
Bekijk applicatie
PCR (real time) Added value Lab Services
Bekijk applicatie
Hit-picking and Cherry-picking Worklist and barcode based
Bekijk applicatie