Lab Services biedt oplossingen op het gebied van non-sbs platen. Door het aanpassen van enkele elementen zijn onze systemen ook geschikt voor andere toepassingen. Hierdoor bieden wij een allround oplossing aan onze klanten.

Met PlateButler biedt Lab Services geïntegreerde oplossingen voor high-throughput systemen (HTS). High-throughput systemen voor alle soorten producten die gebruikt kunnen worden op onderzoeks-, proef- of productieschaal.

Samen met u vertaalt Lab Services uw workflow naar een volledig geautomatiseerde workflow. Elke dag worden er nieuwe apparaten en instrumenten op de markt gebracht. Lab Services integreert deze instrumenten en apparaten in uw workflow.

Met onze mogelijkheid om hardware aan uw specialiteit aan te passen, optimaliseren we uw proces.

Met Lab Services' PlateButler kunnen kleine specifieke robotwerkcellen worden gerealiseerd voor een stapsgewijze aanpak of een volledig geïntegreerde workflow van verschillende processen. Samen met onze in eigen huis ontwikkelde HTS-producten is Lab Services toegewijd om uw doelen te bereiken. Afhankelijk van uw wensen zorgt Lab Services voor een hoge flexibiliteit om uw processen aan te passen en te optimaliseren naar uw wensen en behoeften door de jaren heen.

Met onze PlateButler simulatiesoftware kan Lab services al uw eisen en specificaties aan.
Gerelateerde applicaties
Virus (SL-2) Highlight examples
Bekijk applicatie
B-Cell Multiple robot system
Bekijk applicatie
PCR (real time) Added value Lab Services
Bekijk applicatie
Hit-picking and Cherry-picking Worklist and barcode based
Bekijk applicatie