De ontwikkelingen op het gebied van crop science gaan snel. Om mee te kunnen groeien zijn innovatie, snelheid en nauwkeurigheid van groot belang. Met de systemen van Lab Services zorgen we dat elke oplossing past bij de applicatie van de klant.

Met PlateButler biedt Lab Services geïntegreerde oplossingen voor high-throughput systemen (HTS). Deze High-throughput-systemen worden onder andere gebruikt voor het onderzoek naar plantenziekten, onkruid en ongediertebestrijding voor gewasbescherming.

Voor Seed Breeding ontwikkeld Lab Services integraties op biotechnologisch gebaseerde benaderingen zoals plantenveredeling en genetische modificatie.

Samen met u vertaalt Lab Services uw analyseontwikkeling naar volledig geautomatiseerde methoden. Alledaags snel gemuteerde micro-organismen en de wereldwijde omgeving zorgen voor een grote vraag naar flexibiliteit voor assay en methode-ontwikkelingen. Een dagelijkse reactie op nieuwe ontwikkelingen en veranderingen is belangrijk en een vereiste. Deze optimalisatie van uw test en methode zijn cruciaal voor succes en goede resultaten. Even snel als gemuteerde micro-organismen worden nieuwe instrumenten ontwikkeld en op de markt gebracht. Lab Services integreert al deze nieuwe instrumenten en zelfs uw eigen instrumenten.

Met Lab Services' PlateButler kunnen kleine specifieke robotwerkcellen worden gerealiseerd voor een stapsgewijze aanpak of een volledig geïntegreerde workflow voor verschillende tests. Samen met onze in eigen huis ontwikkelde HTS-producten is Lab Services toegewijd om uw doelen te bereiken. Afhankelijk van uw wensen zorgt Lab Services voor een hoge flexibiliteit om uw processen aan te passen en te optimaliseren naar uw wensen en behoeften door de jaren heen.

Met onze PlateButler simulatiesoftware kan Lab services al uw eisen en specificaties overtreffen.
Gerelateerde applicaties
Colony pickers Picking from agar plates
Bekijk applicatie
Hit-picking and Cherry-picking Worklist and barcode based
Bekijk applicatie
PCR (real time) Added value Lab Services
Bekijk applicatie
B-Cell Multiple robot system
Bekijk applicatie