Met PlateButler biedt Lab Services oplossingen voor High-throughput systems (HTS). High-throughput systems met een hoge aanpassingsflexibiliteit voor alle soorten assayverzoeken. Dit alles om grootschalige data-analyse voor de ontwikkeling van nieuwe medicijnen te realiseren.

Samen met u vertaalt Lab Services de analyseontwikkeling naar volledig geautomatiseerde methoden met traceerbaarheid voor alle gegevensverwerking. Elke dag ontwerpen CRO's nieuwe projecten, wat betekent dat optimalisatie van de assay en methode in combinatie met gegevensverwerking en traceerbaarheid cruciaal zijn voor het succes en goede resultaten.

Met PlateButler kan Lab Services kleine speciale robotwerkcellen realiseren voor een stapsgewijze aanpak of een volledig geïntegreerde workflow voor onbeperkte assayontwikkelingen. PlateButler voert een onbeperkt aantal projecten in overlapping uit.

Samen met onze, in eigen huis, ontwikkelde HTS-producten is Lab Services toegewijd om uw doelen te bereiken. Afhankelijk van uw wensen zorgt Lab Services voor een hoge flexibiliteit om uw processen aan te passen en te optimaliseren naar uw wensen en behoeften door de jaren heen.

Met onze PlateButler simulatiesoftware kan Lab services alle eisen en specificaties van uw klantenbestand overtreffen.
Gerelateerde applicaties
Colony pickers Picking from agar plates
Bekijk applicatie
Hit-picking and Cherry-picking Worklist and barcode based
Bekijk applicatie
PCR (real time) Added value Lab Services
Bekijk applicatie
B-Cell Multiple robot system
Bekijk applicatie