Werkt u in een laboratorium en bent u op zoek naar laboratorium apparatuur om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en kosten te besparen? U bent bij Lab Services aan het juiste adres. Lab Services is uw partner op het gebied van laboratorium apparatuur om processen te automatiseren. In de jaren 80 kwam procesautomatisering in laboratoria op gang en Lab Services is met deze ontwikkelingen meegegaan door eigen producten te introduceren op de markt.

Laboratorium apparatuur bij Lab Services

Lab Services is uw onafhankelijke partner op het gebied van robot- en laboratorium apparatuur. Er is een noodzakelijke behoefte ontstaan door de ontwikkeling naar nieuwe medicijnen en voeding. Hierdoor is de vraag naar onderzoek verhoogt. Lab Services biedt hier een bijdrage aan door innovatieve producten aan te bieden voor deze markt. Wij maken het mogelijk om een onderzoek en ontwikkeling sneller en efficiënter te laten verlopen om te kunnen voldoen aan de opkomende behoefte van de markt.

Wij ontwikkelen innovatieve producten en laboratorium automatiseringen sinds 1992. Het apparatuur van Lab Services is breed inzetbaar voor verschillende markten. Wij ontwikkelen unieke systemen om processen in laboratoria te automatiseren. Hierdoor zijn wij gestart met het ontwikkelen van onze eigen software, genaamd PlateButler.

PlateButler is een unieke en professionele oplossing voor het automatiseren van laboratoria. Door de nauwe samenwerking met klanten kunnen wij de totaaloplossing bieden met een maximale klantbeleving. Samen zoeken wij naar de beste oplossing om het dagelijkse werk eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken. Hierbij staat nauwkeurigheid, hoge kwaliteit en service hoog op onze prioriteitenlijst.

Laboratorium apparatuur die Lab Services kan bieden gaat verder dan automatisering. Naast complete platformen en ultra high troughput systemen is Lab Services ook uw leverancier op het bied van innovatieve hulpmiddelen, waaronder pipetten, washers, dispensers, readers en incubators.

laboratorium apparatuur

Service op laboratorium apparatuur van Lab Services

Naast het feit dat Lab Services zich onderscheidt door innovatieve en unieke totaaloplossingen hechten wij ook een grote waarde aan de juiste service. Wij begrijpen dat een laboratorium op elk moment van de dag in perfecte staat moet zijn. Hierdoor is het mogelijk om een Lab Services Service Contract af te sluiten om de levensduur en de productiviteit van uw apparatuur te vergroten. Een klant heeft de mogelijkheid om te kiezen uit twee service contracten:
  • Full Service Contract
  • Preventief Onderhoudscontract
Een Full Service Contract is een contract met een uitbreiding op het eerste garantiejaar. Zo komt u nooit voor extra onverwachte kosten te staan. Een Full Service Contract zorgt voor de hoogste service met ad hoc diensten, preventieve onderhoud en een 24 uurs responstijd. Een Preventief Onderhoudscontract zorgt ervoor dat de kans op tussentijdse reparaties wordt verkleint.

Heeft u een vraag over onze laboratorium apparatuur of wilt u graag een vrijblijvende offerte / advies ontvangen over onze unieke producten? Vul direct het onderstaande contactformulier in, bel naar +31 76 53 10 420 of mail naar info@lab-services.nl.
Lab Services
E-mail:
info@lab-services.nl
Tel:
+ 31 (0)76 5310420
Bezoekadres
Nikkelstraat 5
4823AE Breda


NL.8108.91.542.B01 20067032
Social Media